Новина за култовото готварско риалити  Хелс Китчън“ нажежи мрежата. Независимо,

...
Новина за култовото готварско риалити  Хелс Китчън“ нажежи мрежата. Независимо,
Коментари Харесай

Гореща новина! Ето кой печели Хелс Китчън

Новина за паметното готварско риалити  „ Хелс Китчън “ нажежи мрежата. Независимо, че до края на шоуто остава още месец, изтече информация кой печели 100 бона от Кухнята на Ада.

Това е 29-годишният кулинарен предприемач Станислав Иванов, станал прочут около „ Хелс Китчън “ като „ Секси готвачът ”. Той е индивидът, който по принцип най-вече се харесва на феновете, а и който началник Ангелов също най-често утвърждава, твърди „ Уикенд ”.
-->
Станислав е занаятчия в десертите, защото има сладкарски завод в Перник, където живее от години. Иначе е родом от Ямбол.

Въпреки че бизнесът му върви добре, той от дълго време желае да е прочут. Започва със обществената мрежа „ Тик-Ток “, където се прочува с готвене, когато е гол до кръста. Така притегля вниманието на дамите и набира почитатели.

Станислав е фитнес фанатик и има съвършено тяло. Това му оказва помощ да бъде харесван от множеството дами, което се вижда и в „ Хелс Китчън “.Младият готвач умее да подготвя освен сладки произведения, само че и всевъзможни други. Това е още един плюс за дамата, която ще се омъжи за него, с изключение на чека за 100 000 лева

Другата му премия е място до началник Ангелов в ресторанта му. Дали е приел поканата, не е ясно, тъй като той към този момент развива сполучлив бизнес и самичък.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР